Eigen-wens echo's


Verloskundigenpraktijk Morgenland geeft de mogelijkheid op echo’s op eigen verzoek op de locatie in Dronten uit te laten voeren. Naast de reguliere echo-onderzoeken in de zwangerschap kan men er voor kiezen extra echo’s te laten maken, bijvoorbeeld een geslachtsbepalende echo bij 15 a 16 weken zwangerschap. Ook later in de zwangerschap kan een echo op eigen wens worden uitgevoerd. Echoscopiste Femke Brust is door haar jarenlange ervaring gespecialiseerd in deze echo’s. Zij kan het kindje in beeld brengen, uitleg geven en indien gewenst het geslacht bekend maken.

Deze echo’s worden doorgaans uitgevoerd op vrijdag en zaterdag en vinden plaats op de spreekuurlocatie in Dronten.  Voor het maken van een echo is het niet noodzakelijk om onder controle te staan bij verloskundigenpraktijk Morgenland. Ook indien de controles bij een andere verloskundigenpraktijk of bij de gynaecoloog plaats vinden is het mogelijk om gebruik te maken van deze echo-faciliteiten.

Tarieven voor eigen-wens echo’s

  • geslachtsbepalende echo bij 15 a 16 weken zwangerschap               € 38,50
  • echo-onderzoek tussen 26-32 weken                                                     € 38,50

Een afspraak maken voor een echo-onderzoek kan bij de verloskundige op het spreekuur, telefonisch of via de website gemaakt worden. Klik hier voor inschrijving via de website.

Het laatste nieuws


Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vertel...

Lees meer
Jiska

Nieuw teamlid bij Morgenland

Verloskundige Jiska Schoemaker komt het team verloskundigen van verloskundi...

Lees meer
Floor-in-actie

Verloskundige Floor Pol gaat nieuwe uitdaging aan

Verloskundige Floor Pol gaat vanaf februari 2020 een nieuwe uitdaging aan ...

Lees meer