Draagconsult


In de zwangerschap veranderd er veel in het lichaam van de vrouw. Door de groei van de baarmoeder wordt het lichaam op een andere manier belast dan voorheen. Vrouwen kunnen hierdoor last krijgen van verschillende klachten zoals rugpijn, vermoeidheid of bekkeninstabiliteit. Het gebruik van een draagdoek ter ondersteuning van de zwangere buik kan hierbij verlichting geven. Vanaf 30 weken zwangerschap is de draagtechniek het meest effectief.

Met een geweven draagdoek kunnen er verschillende draagknopen worden toegepast om de zwangere buik te ondersteunen. Het is mogelijk om deze draagtechnieken aan te leren in een draagconsult of tijdens de voorlichtingsavond over dragen. 

  • Draagconsult zwangere buik, individueel, 60 minuten   € 60,00

Er zijn zes verschillende draagknopen voor het ondersteunen van de zwangere buik, die in dit draagconsult worden uitgelegd. De knopen worden stap voor stap doorgenomen en geoefend. Na het consult wordt er illustratie-materiaal meegegeven zodat het toepassen in de thuissituatie gemakkelijk is. Na dit draagconsult is het mogelijk om de draagdoek gedurende één week te lenen. Het is ook mogelijk om verloskundigenpraktijk Morgenland een draagdoek aan te schaffen. Een draagconsult voor de zwangere buik kan worden afgesproken bij verloskundige Daniëlle Wesseling of Floor Pol.

  • Voorlichtingsavond dragen, groepsverband    € 30,00

Lees hier meer over de voorlichtingsavond over dragen.

Het laatste nieuws


Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vertel...

Lees meer
Jiska

Nieuw teamlid bij Morgenland

Verloskundige Jiska Schoemaker komt het team verloskundigen van verloskundi...

Lees meer
Floor-in-actie

Verloskundige Floor Pol gaat nieuwe uitdaging aan

Verloskundige Floor Pol gaat vanaf februari 2020 een nieuwe uitdaging aan ...

Lees meer