Pretecho's


Bij verloskundigenpraktijk Morgenland kunnen op de spreekuurlocatie in Dronten pretecho’s worden gemaakt. Dit zijn echo’s zonder medische reden, als het ware een eigen-wens echo. Verloskundige Rosemiek Harrewijn heeft zich gespecialiseerd in pretecho’s waardoor zij geslachtsbepalende echo’s kan maken en de 3D/4D echografie beheerst. Geslachtsbepalende echo’s in 2D kunnen bij 15 a 16 weken zwangerschap worden gemaakt. Later in de zwangerschap geeft 3D/4D een mooi echobeeld om pretecho’s te maken. De pretecho’s worden op vrijdagmiddag en doordeweekse avonden gemaakt. Bij alle pretecho’s worden echo-afbeeldingen uitgeprint en kunnen de digitale echo-afbeeldingen op een usb-stick gezet worden. Uiteraard is het mogelijk om extra personen mee te nemen naar een pretecho. Voor het plannen van een pretecho is het niet nodig onder controle te staan bij verloskundigenpraktijk Morgenland. Het is dus geen probleem als je bij een andere verloskundigenpraktijk of in het ziekenhuis onder controle bent, om gebruik te maken van deze echo-faciliteiten.

Tarieven voor pretecho’s

  • Geslachtsbepalende echo € 45,00
    De geslachtsbepalende echo kan bij 15 a 16 weken zwangerschap plaatsvinden middels 2D echografie. Er wordt 30 minuten ingepland voor deze pretecho.
  • Pretecho 2D € 45,00
    De 2D pretecho kan bij elk gewenste zwangerschapsduur. Er wordt 30 minuten ingepland voor deze pretecho.
  • Pretecho 3D/4D € 85,00
    De 3D/4D pretecho wordt bij voorkeur tussen 24 en 30 weken zwangerschap uitgevoerd, voor een optimale beeldvorming. Mocht de baby op het moment van de echo ongunstig liggen om een mooi 3D beeld op te maken, dan wordt er zonder extra kosten eenmalig een herhalingsmoment afgesproken. Er wordt 30 minuten ingepland voor een 3D/4D pretecho. 

Een afspraak maken voor een echo-onderzoek kan bij de verloskundige op het spreekuur, telefonisch of via de website gemaakt worden. Klik hier voor inschrijving via de website.

De betaling vindt tijdens de afspraak plaats waarbij er per pin betaald kan worden.

Het laatste nieuws


Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer

Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer

Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer