• Je bevind je in
  • Nieuws
  • Bericht: Verloskundige Truus Strijker komt team versterken tijdens zwangerschap van verloskundige Daniëlle Wesseling

Verloskundige Truus Strijker komt team versterken tijdens zwangerschap van verloskundige Daniëlle Wesseling

Verloskundige Daniëlle Wesseling is samen met haar man in blijde verwachting. In maart 2019 verwachtten zij hun eerste kindje te verwelkomen. Om het team van verloskundigen te ondersteunen komt verloskundige Truus Strijker het Morgenland team versterken.

Vanaf half december 2018 neemt Truus een aantal 24-uur diensten van Daniëlle over waarna Truus halverwege januari alle 24-uur diensten van Daniëlle over zal nemen. Daniëlle blijft tot aan haar verlof spreekuur, lactatiekundige consulten en draagconsulten doen. In februari 2019 verwacht Daniëlle met zwangerschapsverlof te gaan. Verloskundigen Truus Strijker en Rosemiek Harrewijn zullen de werkzaamheden van Daniëlle overnemen totdat zij in juli 2019 weer terug komt van haar verlof. 

Verloskundige Truus Strijker heeft haar opleiding tot verloskundige in Rotterdam gedaan. Vanaf 1981 is zij actief als verloskundige waarbij ze zo’n 15 jaar haar eigen praktijk heeft gehad in het midden en westen van het land. Truus heeft veel ervaring met werken bij verschillende verloskundigenpraktijken in Nederland. In het verleden heeft Truus al eens samen gewerkt met Daniëlle, toen zij allebei als invalster werkten in een praktijk in Lelystad. Naast Nederland heeft Truus ook ervaring in het buitenland, in 2015 heeft Truus een half jaar op Bonaire gewerkt. Truus is als verloskundige ook basis-echoscopiste en zij heeft zich daarnaast gespecialiseerd in reflexologie (voetreflexologie) en orthomoleculaire geneeskunde in de zwangerschap. 

Wij zijn blij met de versterking van Truus en wensen haar veel werkplezier bij Morgenland toe! 

Wil je graag kennis maken met Truus? Truus heeft vanaf december ook spreekuur in de praktijk zodat zwangere vrouwen en partners die binnenkort een kindje verwachten de tijd hebben om met Truus kennis te maken. Neem gerust contact op met de praktijk om een kennismakingsafspraak bij Truus in te plannen. 

Het laatste nieuws


Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer

Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer

Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer