Wie is Anita Wesseling?


Anita Wesseling

Wie is Anita Wesseling

  • Naam: Anita Wesseling
  • Functie: praktijkassistente
  • Sinds wanneer werkzaam bij Morgenland: 2016

Wat vind jij het leukste om te doen als assistente?
Het leukste als assistente vind ik het contact met de mensen. Graag ben ik een luisterend oor en beantwoord ik vragen of/en overleg deze met de verloskundigen. Ik vind het fijn mensen gerust te stellen of actie te ondernemen indien dat nodig mocht zijn. Ik haal ook plezier uit alle werkzaamheden achter de schermen. Wat dat betreft is mijn werk gevarieerd.

Wat is het gekste telefoontje die je ooit kreeg op de (dienst)telefoon?
Een telefoontje zonder veel gepraat maar met andere geluiden…..

Welke situatie of geboorte zal je nooit vergeten?
Ik leef mee met de zwangeren in de praktijk. Als een zwangere contact met mij heeft opgenomen vanwege een probleem, en hierdoor extra gecontroleerd gaat worden, houd ik graag in de gaten hoe het afgelopen is. Op m’n volgende werkdag kijk ik dan toch even terug in het verloskundig dossier. Als ik vrouwen dan meerdere keren aan de telefoon heb gehad zal ik ze niet snel vergeten. Ik gun iedere vrouw een fijne zwangerschap!

Wat eet/drink je het liefst tijdens je werk?
Lekker veel thee!

Wat wil je graag bereiken als assistente?
Ik hoop de vrouwen en partners op hun gemak te stellen zodat ze alles kunnen en durven vragen. Ook wil ik daar waar het kan de verloskundigen ondersteunen en werk uit handen nemen.

Wat doe je naast je bezigheden als assistente?
Naast mijn werk als praktijk assistente zorg ik voor onze dieren (pony’s en schapen). Ik wandel graag in de natuur en houd van creatief bezig zijn. Ook pas ik samen met mijn man met veel plezier op onze kleinkinderen.

Heb je een relatie / kinderen?
Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen met leuke aanhang en een lieve kleindochter en – zoon.

Waar kan je ’s nachts voor wakker worden gemaakt?
Je kan mij ’s nachts wakker maken voor het bezoeken van een leuke brocante markt in Frankrijk!

Het laatste nieuws


Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer

Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer

Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer