Wie is Jolijn Huisman?


Wie is Jolijn Huisman

  • Naam: Jolijn Huisman
  • Functie: praktijkassistente
  • Sinds wanneer werkzaam bij Morgenland: 2022

Wat vind jij het leukste om te doen als assistente?
Ik vind het erg leuk om vrouwen die zich aanmelden met een positieve zwangerschapstest aan de telefoon te hebben. Altijd spannend voor degene aan de lijn, vooral als het een eerste zwangerschap is. Ik ben toch vaak degene waar de vrouw het als eerst aan verteld. Wat een geluk heb ik om dit eerste vertrouwde gesprek te voeren. Iedere zwangerschap blijf ik wonderlijk en interessant vinden. Het is heel mooi om hier onderdeel van te mogen uitmaken.

Wat is het gekste telefoontje die je ooit kreeg op de (dienst)telefoon?
Die heb ik nog niet gehad, dus kom maar op.

Welke situatie of geboorte zal je nooit vergeten?
Samen met mijn dochter, nichtjes en oudste zus mee naar de controle op het spreekuur van mijn zwangere jongste zus! Bij elkaar was het een hele meiden bijeenkomst. Het was zo bijzonder en mooi om dit van mijn eigen zusje mee te maken. En dat ook nog in mijn eigen werkomgeving, met mijn collega’s . Zo vertrouwd. Mijn dochter was echt onder de indruk en de echofoto moest natuurlijk mee naar school om te laten zien aan de klas. Zo trots!

Wat eet/drink je het liefst tijdens je werk?
Ik drink het liefst een lekker kopje thee en eet graag fruit of salade. En af en toe de heerlijke chocola/lekkernijen die gezinnen bij de 6-weekse nacontrole voor ons meenemen om ons te bedanken. Zo lief vind ik dat!

Wat wil je graag bereiken als assistente?
Dat mensen zich op een gemak voelen en het geen drempel vinden om ons te bellen.

Wat doe je naast je bezigheden als assistente?
Ik doe graag leuke dingen met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast wandel ik graag en ben ik een echte boekenwurm.

Heb je een relatie / kinderen?
Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde Michel en we hebben twee kinderen.

Waar kan je ’s nachts voor wakker worden gemaakt?
Vakantie! Ik vind het heerlijk om nieuwe plekken te ontdekken.

Het laatste nieuws


Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer

Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer

Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer