Borstvoedingscoach


Een borstvoedingscoach is laagdrempelig te benaderen bij vragen over het geven van borstvoeding. Tijdens de borstvoedingsperiode kan het prettig zijn om bij een professional bevestiging te krijgen over het verloop van de borstvoeding. Een borstvoedingscoach is hiervoor de aangewezen persoon. Rosemiek Harrewijn is naast dat zij verloskundige is ook gecertificeerd borstvoedingscoach. Vragen waarmee je kan aankloppen bij een borstvoedingscoach gaan bijvoorbeeld over het combineren van borstvoeding geven en werk, het uitzoeken van een geschikte borstkolf of het afbouwen van de borstvoeding. Als Rosemiek wordt benaderd met een vraag kan er een borstvoedingscoach consult worden ingepland. Een consult kan zowel aan huis als op de praktijk plaats vinden. 

Tarief die gehanteerd wordt bij begeleiding van borstvoedingscoach

  • Borstvoedingscoach consult 90 minuten  € 95,-
    Betreft een consult aan huis van 90 minuten waarbij er een persoonlijk plan van aanpak wordt opgesteld. Tarief is inclusief telefonisch begeleiding na afloop van consult, tot 2 weken na het consult. Het consult vindt op de praktijklocatie plaats, zodra de woonplaats buiten de gemeente Dronten ligt.
  • Telefonisch borstvoedingsconsult, starttarief € 10,- daarna € 1,- per minuut.
    Sommige vragen of problemen over borstvoeding kunnen telefonisch beantwoord of opgelost worden. Mocht de vraag of het probleem niet geschikt zijn voor een telefonisch consult, dan zal dit worden aangegeven. De duur van het telefonisch advies is op verzoek, dit kan varieren van 10 tot 30 minuten.
  • Mail borstvoeding consult € 17,50
    Sommige vragen of problemen over borstvoeding kunnen per mail beantwoord of opgelost worden.  Mocht de vraag of het probleem niet geschikt zijn voor een mail consult, dan zal dit worden aangegeven. Bij een consult per mail wordt uitgebreid in gegaan op de vraag en zo nodig afbeeldingen meegestuurd voor verduidelijking. 

Het laatste nieuws


Uit de praktijk: huid

Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer
Uit de praktijk: plan

Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer

Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer