• Je bevind je in
  • Nieuws
  • Bericht: Naast medische echo's nu ook 3D-4D pretecho's bij Morgenland

Naast medische echo's nu ook 3D-4D pretecho's bij Morgenland

Verloskundigenpraktijk Morgenland biedt vanaf 15 maart j.l. de mogelijkheid aan zwangeren om 3D-4D pretecho’s te laten maken. Verloskundige Rosemiek Harrewijn, al 5 jaar werkzaam als verloskundige bij praktijk Morgenland, verteld: ‘Pretecho’s zijn echo’s op eigen verzoek, puur om beelden te kunnen zien van je ongeboren kind’.

Al langere tijd maakt Rosemiek 2D pretecho’s, waaronder geslachtbepalende echo’s. ‘Dat ik nu 3D-4D echo’s kan maken is echt een aanvulling. 3D echografie is als het ware 2D maar dan met diepte en een andere kleurstelling, dus geen zwart-wit meer. Als ik de 4D modus gebruik tijdens het echo’en dan krijgen ouders bewegende 3D beelden te zien, echt prachtig!’, verteld Rosemiek enthousiast. Collega verloskundige Daniëlle Wesseling voegt toe dat het 3D-4D echo’en voor ons als echoscopiste ook elke keer weer bijzonder is. ‘Het 3D-4D echo’en is bijna verslavend, steeds weer een plek opzoeken om een mooi beeld te maken van het gezicht, een handje of voetje’, zegt Daniëlle.

De verloskundigen benoemen dat de pretecho’s voor iedereen toegankelijk zijn, zowel voor zwangeren uit Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant als omstreken. Verloskundige Rosemiek voegt toe:  ‘Het ideale moment voor zwangere vrouwen om een 3D-4D pretecho te maken is tussen 24 en 30 weken zwangerschap. En mocht een kindje er ongunstig voor liggen om een pretecho te maken, dan mogen ouders gewoon nog een keer terugkomen!’.

Meer informatie over de pretecho’s bij Morgenland is te vinden op https://www.verloskundigenpraktijkmorgenland.nl/pretechos/

 

 

Het laatste nieuws


Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer

Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer

Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer