• Je bevind je in
  • Nieuws
  • Bericht: Nieuws Morgenland Team

Nieuws Morgenland Team

Verloskundige Esther Budding – Muis komt team Morgenland versterken. Als ervaren verloskundige valt zij bij verschillende verloskundigenpraktijken in. Vanaf eind maart 2020 zal Esther zo nu en dan bij verloskundigenpraktijk Morgenland te vinden zijn. Esther werkt zowel diensten als spreekuren. In onderstaande voorstel-informatie is alvast meer te lezen over Esther. Er kan laagdrempelig een kennismakingsafspraak bij Esther worden ingepland. Wij wensen Esther veel werkplezier en kijken uit naar de samenwerking. 

Even Voorstellen     

Esther Budding-MuisIk ben Esther Budding-Muis, geboren in Rotterdam en opgegroeid in Brabant. Vanaf mijn 10e levensjaar wilde ik verloskundige worden, zeker nadat ik de geboorte van mijn zusje mocht meemaken. In het examenjaar zakte ik echter voor het vak scheikunde waardoor ik voor mijn tweede keuze, de politie, koos. Met veel plezier heb ik jaren als agent en later als hoofdagent in het centrum van Rotterdam gewerkt. In 2003 ging ik aan de slag als zedenrechercheur. Na enkele jaren merkte ik dit werk me -als moeder- zwaarder viel en besloot ik alsnog om mijn oorspronkelijke droom (verloskundige worden) te gaan verwezenlijken. In juli 2015 ontving ik mijn diploma en ging ik als verloskundige direct aan het werk bij verschillende verloskundigenpraktijken. Mijn passie is: het begeleiden van mensen die een kind verwachten! Vanaf juli 2019 woon ik samen met mijn gezin (man Hans, zoon Jesse van 13 en dochter Svetlana van 12 jaar) in Ermelo. Buiten mijn passie verloskunde heb ik een aantal hobby’s: kokkerellen, lezen, lekker buiten bezig zijn (hardlopen, fietsen, skaten etc.), genieten van vakanties en sinds september bezig zijn met onze pup Zeb (Vizsla). 

Het laatste nieuws


Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer

Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer

Uit de praktijk

Verloskundige Danielle Wesseling van praktijk Morgenland uit Dronten vert...

Lees meer